tiistai 24. toukokuuta 2016

Toukokuun kukat kollaasina!



Teemakuun taidetta, aiheena toukokuussa kukat. Tässä loppukooste kollaasina omista kukkakorteistani, jotka ovat siis ATC-kokoa. Näitä oli ihan kiva tehdä, vaikka ei niin helppoa kuin ensi alkuun ajattelin. 



sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Toukokuun kukat 4-6!


Auringonkukka
 
Ruusu



Päivänkakkara

Teemakuun taidetta. Toukokuussa on esitelty kukkia taiteen keinoin. Tässä minun kukkatarhani loput kolme kukkaa: auringonkukka, ruusu ja päivänkakkarat. 

lauantai 21. toukokuuta 2016

Toukokuun kukat 3/6!

Ruiskukka

Teemakuun taidetta: Toukokuussa aiheena kukat. Yksi lempikukistani on ruiskukka. Kotoisilta viljapelloilta sen lapsuudessa tapasin. Nykysin harvemmin luonnossa näkee, kuten viljapeltojakin. ATC-kokoa tämäkin työ.

perjantai 20. toukokuuta 2016

Toukokuun kukat 1 ja 2!

Lemmikki

Orvokki

Teemakuun taidetta: Toukokuussa aiheena kukat. Kuukausi alkaa olla lopuillaan ja minä mattimyöhäinen sain hädin tuskin aikaiseksi kaksi lempikukka-aiheista ATC-kokoista viritelmää. Kolmaskin  on tulossa, kunhan ehtii kuivahtaa. 

Kovasti innostuin aiheesta, kun sen kuukauden alussa näin ja ajattelin, että tämä aihe on kuin minua varten tehty, mutta kovin köppäset on nyt kädet olleet eikä ajatus ole kulkenut yhtä matkaa taidon kanssa.