torstai 24. maaliskuuta 2016

Maaliskuun maisemat kollaasina!


Oli hieman suunnittelemista, miten saisi nämä maisemat kollaasiksi, kun olivat niin erikokoisia, mutta onnistuihan se, kun aikansa kuvia sorvaili.


keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Maaliskuun maisema 6/6!







TEEMAKUUN taidetta: Maaliskuun maisemat x 6.

Tämä työ on tehty vanhaan vesivärityöhön (vuodelta 1983), jota muokkasin liiduilla.  Laiduntavat hevoset on lisätty liimaamalla lehtikuvasta leikatut hevoset pohjatyöhön ja maalaamalla akryyleillä päälle. Piirretty tussilla yksityiskohtia ja paranneltu tulosta liiduilla. No, ei tämä kovin hääppöinen työ ole, mutta saa nyt kelvata saadakseni sarjan täydeksi.

lauantai 19. maaliskuuta 2016

Maaliskuun maisema numero viisi!



Teemakuun taidetta: maaliskuun maisemat x 6. Tässä minun Villihevoset Monument Valleylla teos, joka on sarjassa 5/6. Villihevoset on kuvioleikkurilla leikattu (saatu ATC-vaihtojen lisukkeina), jotka liimasin taustaan ja väritin tummemmiksi. Muuutoin työ on tehty akryyliväreillä ja liiduilla ja on tässä käytetty jotain muutakin, jotta olisin suht tyytyväinen.


keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Maaliskuun maisemat IV!


Teemakuun taidetta: 6 x maisema. Neljäs työni on postikorttikokoa, tehty sekatekniikalla.

lauantai 12. maaliskuuta 2016

Maaliskuun maisemat - III!


Teemakuun taidetta: maisemat. Tässä miun kolmas maaliskuun maisemani. Tämä on tehty rypistetystä, muovaillusta sanomalehdestä, eli ei ole litteä lattea vaan korkokuva maisemasta. Ensimmäinen kuva on otettu lintuperspektiivistä, alimmainen kuva edestä päin. Tyttö ja kanat on rekvisiittaa. Mitähän kaikkea vuoristoisessa laakossa tapahtuukaan?


lauantai 5. maaliskuuta 2016

Kuka piirsi?



Tässä taannoin kauppareissulla katselin lumikinoksia ja mitä näinkään eräässä penkassa - ihanhan sieltä katseli joku sirkeäsilmäinen kaveri mustassa parrassa. Pakko oli kuva ottaa näkymästä. Alkuperäiskuva (mustavalkoinen) on kyllä todella osuva eikä sitä olisi tarvinnut ihmeemmin muokata, tein siitä kuitenkin oman versioni (punasävyinen). 

Katseletko sinä koskaan ympärillesi satusilmin? Luonto osaa todella yllättää, vai onko kaiken takana sittenkin joku huumorintajuinen henkilö, joka tahtoo ilahduttaa maan kulkijoita?!!!

Maaliskuun maisema 2/6!


TEEMAKUUN taidetta: maaliskuussa taiteillaan maisemia.

Tässä minun toinen maisemani. Oikeastaan, tämä on ensimmäinen, jonka tein tähän haasteeseen, mutta jäin miettimään tuota muokkaamispykälää. No, tämä oli ensin ihan puhdas maisema. Minusta se vain näytti jotenkin tyhjältä ja vaati jotakin. Niinpä liimasin siihen postikortista leikatun hahmon, jonka sitten maalasin uuteen uskoon. Henkilöhahmot ovat olleet minulle aina vaikeita, varsinkin näin jälkeenpäin lisättyinä. Tämä on siis sekatekniikkatyö. 

perjantai 4. maaliskuuta 2016

Maaliskuun maisema 1/6!



 Teemakuun taidetta maaliskuu maisema x 6. Maisema se on tämäkin - yksinäinen puu ja vesilammikot.