lauantai 30. maaliskuuta 2013

Viisikymmentä!


Yykaakoo4 haasteena tällä kertaa tasaluku viisikymmentä. Käytetyjen korttien pinosta sen löysin ja liitin tipusen ja kukan seurakseen, kun ei viitsinyt pelkkää korttia kuvata. Kortti on menossa askartelumateriaaliksi, eli ei ole minulle tullut kortti.

sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Sweet and salty!


I found a new interesting challenge Moo-Mania. I love moos, these little piece of art work. At the moment theme is steampunk and I take part with this couple: Sweet and salty. Have a nice, lovely day. 
--
Löysin uuden mielenkiintoisen haastesivuston ja koska tykkää tehdä moo-kortteja ja tuumasia, näitä pienenpiä taiteellisia esityksiä, niin täytyyhän haasteisiin ottaa osaa. Tällä kertaa tällä korttiparilla suolaista ja makeaa.

keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Leikin jäällä!

Satusiveltimellä on hyvin mielenkiintoinen haaste: leikittele jäällä. 

Alkuperäinen jääteos suli jo pois, mutta jäihän valokuvat ja niistäpä onkin jatkossa mukava työstää jos vaikka mitä. Tässä pieni kuvasarja omasta jääprojektistani.




Päivä ja Yö!


Leila-mumman maatuskahaaste oli mielenkiintoinen. Minä tein tällaisen digikollaasin. Otin ensin valokuvan yhdestä pienestä maatuskastani ja sitten muokkasin valokuvaa kuvankäsittelyohjelmalla. Tämä kuvaa päivää ja yötä.